Dit staat er nog op het spel in speelronde 33 van de Eredivisie...

Er zijn nog maar twee speelrondes te gaan in de Eredivisie dit seizoen en dat betekent dat met ingang van speelronde 33 alle wedstrijden op hetzelfde tijdstip beginnen, namelijk zondagmiddag 14:30! De degradanten en de kampioen zijn al bekend, maar er staat voor een aantal ploegen nog veel op het spel...

PSV - sc Heerenveen

PSV ontvangt in het eigen Philips Stadion de ploeg van trainer Kees van Wonderen. Als de Eindhovenaren zeker willen zijn van de tweede plek, dus een plek in de voorronde van de UEFA Champions League, moeten zij winnen van sc Heerenveen. Bij een zege op de ploeg uit Friesland kan achtervolger Ajax niet meer langszij komen en doet de laatste wedstrijd tegen AZ er niet meer toe. Daarnaast zou een driepunter betekenen dat Ruud van Nistelrooij met zijn ploeg de meeste punten op eigen bodem heeft gepakt van alle Eredivisie-clubs, maar sc Heerenveen doet virtueel mee in de play-offs om Europees voetbal. 

PSV wint van sc Heerenveen (1.23)

RKC Waalwijk - FC Twente

RKC Waalwijk is de achtervolger van sc Heerenveen en kan zich bij puntenverlies van sc Heerenveen op het laatste moment nog kwalificeren voor de play-offs om Europees voetbal. Zij staan slechts één punt achter op de Friezen en kunnen in eigen huis, tegen het al geplaatste FC Twente een goede stap zetten. De Tukkers van Ron Jans doen het niet geweldig op vreemde bodem, want zijn ploeg verzamelde slechts achttien punten in uitwedstrijden. Een mooie afsluiter voor trainer Joseph Oosting, die volgend seizoen trainer is in De Grolsch Veste.

RKC wint van FC Twente (4.10)

FC Emmen - Feyenoord

Het duel tussen FC Emmen en kampioen Feyenoord lijkt op papier nergens meer om te gaan, maar niets blijkt minder waar! De ploeg van trainer Dick Lukkien is namelijk nog in de race voor handhaving, maar staat op dit moment op de zestiende plek en dat betekent play-offs voor promotie/degradatie. Na de feestweek van de Rotterdammers lijkt dit hét moment om te stunten tegen de ploeg van Arne Slot. Ajax en PSV lieten ook al punten liggen aan De Oude Meerdijk...

FC Emmen verliest niet van Feyenoord (2.75)

Ontvang wekelijks een bonus bij JACKS.NL

JACKS.NL is in 2023 in een gulle bui. De bookmaker komt namelijk met een wekelijks te claimen bonus voor alle spelers van 24 jaar of ouder. Hierbij krijgt de gebruiker die deze bonus claimt maar liefst 4 profit boosts van 10% voor het Nederlandse voetbal. Hiermee maak je als speler bij Jack's kans op tot €500 extra winst. De bonus is van vrijdag 00.01 tot en met maandag 23.59 te claimen bij een storting van €20 of meer! Check op de website de bonusvoorwaarden.