'Aanvaller mag Feyenoord na 36 wedstrijden definitief verlaten'

Patrik Wålemark maakt geen onderdeel meer uit van Feyenoord. Na zijn verhuurperiode bij sc Heerenveen krijgt hij definitief geen nieuwe kans bij de Rotterdammers. Wålemark is teruggekeerd naar Zweden en wacht op interesse van nieuwe clubs, zo meldt 1908.nl.

Volgens het medium is er oriënterende belangstelling voor Wålemark, maar nog geen concrete aanbiedingen. De 22-jarige Zweed hoopt naar verluidt een club te vinden net onder het niveau van Feyenoord, om zo weer in beeld te komen bij het nationale elftal van Feyenoord-icoon Jon Dahl Tomasson.

Contract en marktwaarde Patrik Wålemark

Het contract van Wålemark bij Feyenoord loopt tot medio 2026. Zijn marktwaarde wordt geschat op 2,5 miljoen euro. Wålemark werd in de winter van 2022 nog voor 3,25 miljoen euro overgenomen van BK Häcken. Vanwege blessures kon de Zweed nooit volledig wennen aan het niveau van Feyenoord. In 36 optredens scoorde de aanvaller drie keer en gaf drie assists.

Niet alleen Wålemark staat in Rotterdam-Zuid voor een vertrek. Lees hier alle (mogelijke) transfers van Feyenoord deze zomer.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers