Willem van Hanegem gelooft Feyenoord niet: "Ik vind dit wel erg toevallig..."

 Willem van Hanegem gaat in zijn column voor het Algemeen Dagblad in op het excessieve supportersgeweld van de laatste weken, ook bij Feyenoord. Hij noemt de bedreigingen aan het adres van Mark Koevermans schandalig, maar vraagt zich wel af of dit echt de reden is geweest dat een grote investeerder is afgehaakt.

"Het opstappen van Koevermans is absurd. Waar ik wel mijn vraagtekens bij zet, is het afhaken van een enorme investeerder. Die zoekt de club al een eeuwigheid en nu had die miljonair de pen opeens al in zijn hand om bij het kruisje te tekenen, om vervolgens toch nee te zeggen."

Toon van Bodegom, voorzitter van de raad van commissarissen, liet weten dat Feyenoord 'zeer waarschijnlijk een investeerder had gehad als dit niet bij Mark was gebeurd.' Volgens Van Hanegem een sterk verhaal: "Ik vind dit wel erg toevallig."

'Laffe aanval'

Komende donderdag speelt Feyenoord op bezoek bij Union Berlin. Anderhalve week geleden ging het bij het treffen tussen beide ploegen in Rotterdam mis, toen Feyenoord-hooligans een delegatie van Union Berlin aanvielen: "Laten we hopen dat iedereen zijn gezond verstand gebruikt daar in Duitsland. Na de laffe aanval op de mensen van Union Berlin in hartje Rotterdam twee weken geleden, kun je alleen maar hopen dat er deze week geen reactie van de Duitsers zal volgen in Berlijn. Want de aanhang van Feyenoord gaat nooit op de vlucht, weet ik uit ervaring en dan heb je ellende."

In Rotterdam walgt men van de aanval