Rigoureus besluit Feyenoord zorgt voor problemen richting #feyrkc

Naar aanleiding van het 'aansteker-incident' tijdens De Klassieker besloot Feyenoord op vrijdag 7 april om de veiligheidsnetten rondom het veld te plaatsen. De veiligheidsnetten zijn niet alleen voor fans in het stadion een doorn in het oog, maar zorgen er ook voor dat de televisieuitzending van de wedstrijd niet optimaal is. ESPN meldt dat de wedstrijdregistratie 'zeker niet fraai zal zijn'.

Tijdens De Klassieker in januari moest ESPN zijn camerastandpunt ook al aanpassen vanwege de aanwezigheid van veiligheidsnetten. De televisiezender koos er toen voor vanuit de dakrand te filmen, maar vanwege het rigoureuze besluit van Feyenoord was er te weinig voorbereidingstijd om dit wederom te doen.

Een woordvoerder van ESPN meldt zondag in gesprek met 1908 dat Feyenoord het besluit heeft genomen zonder te overleggen met de televisiezender: "We hebben nog helemaal niets van Feyenoord vernomen wat men van plan is. Dus dat wachten we even af". Daarnaast waarschuwt de woordvoerder voor een slechte wedstrijdregistratie: "We gaan er het beste van maken wat er op deze korte termijn mogelijk is, maar fraai zal het zeker niet zijn."

Ook interessant