Kritiek op PSV'er in Oranje: 'Denk dat dit einde interlandcarrière is'

Valentijn Driessen en Rafael van der Vaart trekken pijnlijke conclusies na het ongelukkige optreden van Joey Veerman tegen Oostenrijk. De PSV-ster wist zijn gebruikelijk niveau niet te halen en zakte hard door de ondergrens, wat hem een wissel in de eerste helft opleverde.

Wat zegt Valentijn Driessen over Joey Veerman?

Valentijn Driessen liet zich kort uit over Joey Veerman bij De Telegraaf. De journalist hield niks heel van de Oranje-dissonant. “Dramatisch, dit kan echt niet op dit niveau”, begint Driessen, die geen speelminuten weggelegd ziet voor de middenvelder. “Sowieso niet dit toernooi, maar ik denk dat dit einde interlandcarrière Joey Veerman is. Het Oranje-shirt is voor hem veel te zwaar gebleken, zelfs na een geweldig jaar bij PSV.”

Wat zegt Rafael van der Vaart over Joey Veerman?

Van der Vaart was kritisch, maar had voornamelijk medelijden met Veerman. "Ik had met hem te doen. Ik was blij dat hij gewisseld werd. Het was zielig aan het worden op een gegeven moment. Het lijkt wel alsof het te warm is voor ze. Nul energie, nul power, het is echt ongekend”, stelt de analist van de NOS.

Feyenoord-doelman vertrekt