Dit is Chantal van Woensel, de vrouw van Marc Overmars

Chantal van Woensel is de vrouw van Marc Overmars. De ex-prof trouwde in 2013 met zijn vriendin, die voormalig Miss Nederland is. Van Woensel werd in 1995 verkozen tot Miss Holland, waar ze vervolgens in Namibië mee mocht doen aan de Miss Universe verkiezing. Daar eindigde ze op de 22ste plek van de 82 deelnemers. Kort na deze missverkiezing kreeg ze een relatie met Marc Overmars.

Foto's van Marc Overmars en zijn vrouw Chantal

de vrouw, vriendin van mark overmars . dickpicks

vrouw, vriendin van marc overmars

Overmars maakte furore als rappe vleugelaanvaller bij onder meer Ajax, Arsenal en FC Barcelona. In totaal speelde Overmars 540 wedstrijden in het betaalde voetbal. Hierin wist de aanvaller 106 keer trefzeker te zijn. Na zijn carrière ging de oud-international aan de slag als hoofd technische zaken bij de club waar hij als speler zijn debuut maakte; Go Ahead Eagles. In Deventer legde Overmars zijn functie in 2012 neer, waarna hij vervolgens aan de slag ging als directeur voetbalzaken bij Ajax.

Succesvol als directeur

Onder Overmars maakte Ajax een positieve ontwikkeling door. De directeur werd geroemd voor zijn werkwijze en genoot interesse van diverse buitenlandse clubs. Newcastle United zou in de winter hebben geprobeerd Overmars te overtuigen om naar Engeland te komen, maar dit mislukte. Uiteindelijk vertrok Overmars alsnog bij Ajax, maar vanwege hele andere redenen. De directeur voetbalzaken zou grensoverschrijdende berichten hebben verstuurd aan meerdere vrouwelijke collega’s. Na een onderzoek besloot Overmars zijn taken bij de club per direct neer te leggen. Inmiddels heeft Overmars een nieuwe baan gevonden. Overmars is de nieuwe technisch directeur bij Antwerp FC.

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt