Update: alle (mogelijke) transfers van en naar PSV in zomer 2024

PSV kent een topseizoen en zal in de zomer moeten investeren om de concurrentie voor te blijven. Daartegenover staan er een aantal spelers van de club flink in de belangstelling. Dit zijn alle (mogelijke) transfers van PSV in de zomerse transfermarkt van 2024. 

Aanwinsten PSV 2024/2025 

Sergiño Dest

Voor Sergino Dest geldt een koopoptie van tien miljoen euro, die de club graag lijkt te willen gebruiken. Dest heeft indruk gemaakt en voor hem geldt dat definitieve koop de bedoeling is.

Malik Tillman

Een langer verblijf van Malik Tillman lijkt moeilijk te gaan worden, gezien zijn dure prijskaartje. Bayern München staat er voor open om de middenvelder aan PSV te verkopen, mits de Eindhovenaren diep in de buidel tasten.

Spelers die terugkomen van verhuurperiode 

Fredrik Oppegärd (Heracles Almelo) en Jason van Duiven (Almere City) zullen in de zomer weer terugkeren bij PSV, na ervaring te hebben opgedaan in de Eredivisie bij twee andere clubs. 

Geruchten transfers PSV 2024/2025 

Anis Hadj Moussa  

Anis Hadj Moussa staat op de verlanglijst van PSV. Of er concrete interesse in de speler van Patro Eisden is, is niet bekend. De aanvaller kan ook naar Feyenoord of Ajax. Update: door dit transfergerucht kan een streep. Anis Hadj Moussa tekende op drie april 2024 een contract bij Feyenoord tot de zomer van 2029.

Couhaib Driouech 

PSV was op de slotdag van de winterse transfermarkt dicht bij een overeenkomst met Excelsior over de transfer van Couhaib Driouech. Op het allerlaatste moment ging de transfer niet door. PSV kan in de zomer nog een poging wagen, zo is de club nog altijd gecharmeerd van de aanvaller.

Timon Wellenreuther

Misschien wel één van de meest bijzondere namen van dit lijstje: Timon Wellenreuther. De 'reservegoalie' van Feyenoord speelde zich door meerdere blessures van Justin Bijlow in de kijker van PSV. Volgens verschillende Nederlandse media bevindt de interesse zich momenteel nog op oriënterend vlak, maar zou een mogelijk vertrek van Walter Benítez de interesse kunnen versnellen en/of verstevigen.

Ryan Flamingo

Volgens Voetbal International volgen de Brabanders de ontwikkelingen van Ryan Flamingo op de voet. De middenvelder speelde eerder op huurbasis voor Vitesse en staat momenteel onder contract bij FC Utrecht, dat flink lijkt te kunnen cashen bij een eventuele transfer. In de winterstop deed Earnest Stewart al een poging, maar de technisch directeur van PSV ontving toen nul op rekest. Een nieuwe poging komende zomer lijkt onvermijdelijk. 

Verkopen/ (mogelijke) uitgaande transfers PSV 2024/2025 

Shurandy Sambo 

Shurandy Sambo is de eerste spelers die PSV in de zomer definitief achter zich laat. De verdediger tekent volgens Fabrizio Romano op korte termijn een vierjarig contract bij Premier League-club Burnley. Na een succeseizoen op huurbasis bij Sparta Rotterdam, sloeg PSV interesse van onder andere Ajax afgelopen zomer af en wist het Shurandy Sambo te behouden. De verdediger kwam in Eindhoven echter mondjesmaat aan spelen toe en beschikte over een aflopend contract. 

Richard Ledezma

Richard Ledezma keerde tussentijds terug uit Amerika na een verhuurperiode in de MLS, waar hij bij New York City FC minuten maakte in de Amerikaanse voetbalcompetitie. Volgens Mexicaans medium Horizons 365 wil Chivas Guadalajara opnieuw in zee met PSV. Eerder ging Erick Gutierrez namelijk naar die club. Het betreft opnieuw een huurovereenkomst 

Boy Waterman 

Boy Waterman beschikt over een aflopend contract bij PSV. De derde doelman van de club kwam in de zomer van 2022 over van OFI Kreta en kan met zijn 40-jarige leeftijd en ervaring mogelijk nog een transfer maken, of zijn schoenen aan de wilgen hangen. Inmiddels is bekend dat PSV het contract van de doelman formeel opgezegd heeft. Er is sprake van dat de keeper toetreedt tot de technische staf van de Eindhovenaren, maar dat is nog niet bevestigd.

André Ramalho 

André Ramalho is misschien wel de meest bekritiseerde speler van PSV. De Braziliaan kwam in de zomer van 2021 voor 2,5 miljoen euro over van RB Salzburg en speelde in drie jaar tijd flink wat wedstrijden voor de Eindhovenaren. De club wil echter niet met hem verder. Ramalho beschikt over een aflopend contract. 

Patrick van Aanholt

Voor Patrick van Aanholt lijkt het avontuur in het Philips Stadion definitief te gaan sluiten na dit seizoen. Hij werd voor één seizoen gehuurd van het Turkse Galatsaray, maar gedurende vorig seizoen werd die periode met één seizoen verlengd. Dit seizoen speelt hij maar weinig.

Joey Veerman 

Joey Veerman heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland. Met een contract wat nog loopt tot de zomer van 2026 en een martkwaarde van 32 miljoen euro volgens Transfermarkt, kan PSV een grote som tegemoet zien voor de spelverdeler. 

Jerdy Schouten

Jerdy Schouten kwam afgelopen zomer over van het Italiaanse Bologna en was in Eindhoven niet alleen de ideale vervanger van Ibrahim Sangaré, maar ook van André Ramalho in de achterhoede. Bosz gebruikt de zomeraankoop in grote wedstrijden regelmatig als centrale verdediger om zodoende meer voetbal in de ploeg te brengen. Hij speelde zich in de kijker van Borussia Dortmund.

Johan Bakayoko 

De kans dat Johan Bakayoko PSV deze zomer gaat verlaten is zeer groot. De 20-jarige aanvaller kon eerder al naar Paris Saint-Germain, maar besloot PSV loyaal te blijven. In de zomer hoopt hij alsnog een toptransfer te kunnen maken. Borussia Dortmund is de eerste partij met concrete interesse in aanloop naar de transferzomer van 2024. Bedragen rond de 50 miljoen euro worden genoemd en de Belg heeft vorige transferzomer aangegeven pas te willen vertrekken met een landstitel op zak...

Olivier Boscagli 

Olivier Boscagli kent een ijzersterk seizoen bij PSV en kan mogelijk een mooie transfer maken. De Franse verdediger heeft zich onder andere in de kijker gespeeld bij Napoli, zo weten diverse Italiaanse media te vertellen. De Italiaanse topclub heeft een bedrag van 18 miljoen euro over voor Boscagli.

PSV Video's

Op FCVideo vind je alle video's over PSV verzameld uit allerlei bronnen. Van de NOS tot aan Vandaag Inside, van FC Afkicken tot PSV TV. Van Omroep Brabant tot Eindhovens Dagblad. De samenvattingen, goals, interviews, persconferenties. Alle beelden, filmpjes van PSV vind je hier: PSV Video's