‘PSV en Feyenoord moeten vrezen voor Duitse interesse’

Borussia Dortmund wil deze zomer de transfermarkt op gaan en heeft een drietal spelers op het oog. Onder andere Yankuba Minteh, Jerdy Schouten en Ferdi Kadioglu staan op de verlanglijst van trainer Nuri Sahin, zo meldt Patrick Berger van het Duitse Sky Sport op X.

Borussia Dortmund wil Minteh, Schouten en Kadioglu 

Jerdy Schouten kende een ijzersterk seizoen bij PSV en was één van de steunpilaren in het kampioensteam van trainer Peter Bosz. Ook bij Oranje gooit Schouten hoge ogen. Zijn goede spel is niet onopgemerkt gebleven, zo ziet kersverse trainer Nuri Sahin in Schouten een aanwinst voor het middenveld. Daarbij ziet Sahin in zijn landgenoot Ferdi Kadioglu een aanwinst voor de linksachterpositie. De 25-jarige Turk, die ook over een Nederlands paspoort beschikt en voor NEC uitkwam, moet de overstap van Fenerbahce naar Duitsland gaan maken.  

Gaat Yankuba Minteh naar Borussia Dortmund? 

Volgens Berger wordt Minteh als tweede optie beschouwd, mocht plan A niet lukken. ‘Minteh, die onder contract staat bij Newcastle United en op huurbasis indruk maakte bij Feyenoord, is een van de vele kandidaten voor de vleugel - als een nieuwe transfer van Jadon Sancho niet lukt of een van de verkoopkandidaten (Malen/Adeyemi) nog vertrekt.’ Feyenoord zou Minteh graag nog een jaar willen huren.

Lees hier alles over de actuele transfergeruchten rond Feyenoord.

Feyenoord-doelman vertrekt