Lukaku spreekt over Bakayoko: “Ik denk dat hij nog beter wordt dan ik”

Romelu Lukaku heeft in gesprek met ESPN gesproken over Johan Bakayoko. De PSV’er is teamgenoot van de spits bij de nationale ploeg van België en krijgt positieve kritieken van Lukaku. Ook laat de Belgische spits weten fan te zijn van Peter Bosz. 

Lukaku noemt dat hij zijn teamgenoot goed volgt. “Bij PSV zijn ze heel goed werk met hem aan het doen. Ik denk dat Peter Bosz een goede trainer voor hem is. Ik ben altijd fan geweest van zijn speelstijl. Vaak heel aanvallend met snelle buitenspelers en zo is Johan op zijn best. PSV is dit seizoen zo goed bezig, ze hebben nog niet verloren en zijn daarom favoriet voor de titel. Als fan van het voetbal vind ik het leuk dat het nu een beetje anders is in Nederland."

Lukaku speelde tot dusver zes keer samen met Bakayoko voor de nationale ploeg van België, maar ziet veel potentie. “Voor Johan persoonlijk hoop ik dat hij zo door kan gaan en dat hij goed luistert naar de tips die de trainer aan hem geeft. De sky is de limit voor hem. Ik denk echt dat hij op termijn beter dan mij zal worden en samen met Jérémy Doku de leiders van het elftal gaan worden.” 

Ook interessant