TRANSFERWERELD: 'Ajax trekt Kostas Lamprou aan van Willem II'

Ajax hoopt volgens Voetbal International spoedig de transfervrije Willem II-doelman Kostas Lamprou te contracteren. De Amsterdammers trokken eerder deze transferzomer al Roda JC-keeper Benjamin van Leer aan. Kostas Lamprou  speelde in het seizoen 2004/2005 al eerder voor de club uit Amsterdam. Na zijn korte dienstverband voor Ajax kwam de veelbesproken keeper uit voor onder meer Feyenoord en Excelsior. 

Veelbesproken doelman

Kostas Lamprou is al jaren één van de meest besproken keepers van Nederland. De Griekse doelman is slechts 1 meter en 70 centimer lang en dat levert nog wel eens hachelijke momenten op bij hoge ballen. Ook bij lage ballen zit de doelman niet altijd goed... 



Ook in gesprek met Maxim Hartman ligt de Lamprou onder vuur... "Je speelde als een drol".


Kostas Lamprou gunt Feyenoord de landstitel: "Ik ga Feyenoord helpen tegen Ajax"  

Tijdens de laatste speelronde van het seizoen 2016/'17 speelde Willem II met Kostas Lamprou tegen Ajax. De Griekse doelman heeft, gaf hij zelf al eens aan, een Feyenoord-hart en zei voorafgaand aan het duel met Ajax het volgende: "We willen winnen voor Willem II, voor onze eigen supporters. Zij verdienen een mooie afsluiting van een prachtig seizoen. Maar dat we daarmee Feyenoord helpen, is wel een mooie bijkomstigheid. Ik gun Rotterdam en al die duizenden supporters het landskampioenschap van harte." 

Niet alle Ajax-fans zijn blij met de komst van de voormalig Feyenoord-doelman...

Gaan we straks bij Ajax Lamprou(tjes) zien?

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers