Ten Hag kan toptransfer maken: ‘Eerste contact is gelegd’

Erik ten Hag staat nog altijd hoog op de verlanglijst van Ajax, maar kan zomaar naar Duitsland verkassen. Volgens BILD heeft Bayern München contact opgenomen met de trainer van Manchester United. 

Bayern München wil Ten Hag 

Het eerste contact tussen Bayern München en Erik ten Hag zou al gelegd zijn, zo weet BILD te vertellen. Tussen 2013 en 2015 was Ten Hag al werkzaam bij de Duitse topclub, zo was hij trainer van de  beloftenploeg. Bayern München greep eerder naast Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick. Ten Hag is nu een nieuwe kandidaat.

'Ten Hag staat open voor terugkeer'

Erik ten Hag zou open staan voor een terugkeer naar Bayern München, mocht Manchester United de trainer ontslaan. Zo weet Florian Plettenberg van Sky toe te voegen.

Dit bedrag krijgt Erik ten Hag mee bij ontslag 

Erik ten Hag heeft nog een contract tot medio 2025 bij Manchester United, maar is nog niet zeker van zijn toekomst bij de club. Er werd al een voorspelling gedaan over wanneer de trainer hoort of hij volgend seizoen nog werkzaam is bij de club. Mocht Ten Hag ontslagen worden, dan is dit het bedrag wat hij ontvangt van Manchester United.

Feyenoord-doelman vertrekt