Dit is wanneer Ajax weet of Erik ten Hag beschikbaar komt

Ajax heeft Erik ten Hag als nummer één op de lijst staan voor de vacature hoofdtrainer, zo weet Daily Mail te vertellen. De Engelse krant weet ook wanneer het bestuur van Manchester United een beslissing gaat nemen over de toekomst van Ten Hag bij de club. 

Wanneer wordt Erik ten Hag ontslagen? 

Sami Mokbel van Daily Mail meldt dat het bestuur van de club na de finale van de FA Cup tegen Manchester City, een beslissing gaat maken over de toekomst van Erik ten Hag bij Manchester United. Dit betekent dat er na 25 mei pas meer duidelijkheid komt rond de baan van Ten Hag bij de Engelse grootmacht. 

Ten Hag topfavoriet, ook Potter en Farioli genoemd 

Naast Erik ten Hag meldt Daily Mail dat Graham Potter en Francesco Farioli (momenteel trainer bij OGC Nice) ook kandidaat zijn om hoofdtrainer bij Ajax te worden. Potter werd eerder al gezien bij de club.

Dit ontvangt Erik ten Hag bij een ontslag 

De druk op Erik ten Hag neemt toe en de kans is zeer groot dat bij een verliespartij in de finale van de FA Cup, er een scheur door het contract van de Nederlander gaat. Dit is wat Manchester United Erik ten Hag moet betalen bij een ontslag.