Dit is de vriendin van Ajax-middenvelder Kenneth Taylor

Kenneth Taylor speelde gisteren tegen Vitesse zijn beste wedstrijd van het seizoen. Dat bleek geen toeval te zijn, want even later verscheen op meerdere instagram-kanalen dat zijn nieuwste vlam, YouTuber en influencer Jade Anna, op de tribune zat tijdens het duel. Wie is de nieuwe vriendin van de Ajax-middenvelder eigenlijk? Voetbalflitsen zocht het voor je uit.

Op social media werd al geruime tijd gespeculeerd over de relatie van Jade Anna van Vliet en Kenneth Taylor. De twee werden samen gespot in Antwerpen en op Schiphol, maar voor een influencer liet Jade nog weinig van de relatie zien op haar socials.

Jade komt spel Taylor ten goede

Zaterdagavond veranderde dat echter. Jade Anna leek de geruchten te bevestigen met een story op Instagram. Ze plaatste eerst een selfie vanaf de tribune van de Johan Cruijff Arena en vervolgens een foto van het scorebord met de uitslag en de net gescoorde goal van Taylor bijgevoegd. De influencer plaatste ook nog een klein hartje in het midden van de foto: love is in the air!

De aanwezigheid van Jade Anna lijkt de Ajax-middenvelder goed te doen. De middenvelder van Ajax beleeft geen goed seizoen, maar blonk zaterdag voor het eerst écht uit met een assist en een doelpunt tegen Vitesse. Hij werd daarom verkozen tot Man of the Match.

De story van Jade Anna tijdens Ajax - Vitesse

Wie is Jade Anna?

Jade Anna is een influencer en YouTuber. Op Instagram heeft ze één miljoen volgers en op YouTube heeft  ze 282.000 abonnees. Ze was de laatste jaren samen met Giovanni Latooy, op internet beter bekend als Gio. Dit ging onglangs echter voor de tweede keer uit, waardoor de 19-jarige weer vrijgezel werd.

Jade Anna op instagram

Jade Anna op YouTube