BREAKING: Feyenoord meldt zich voor 62-voudig Belgisch international

Feyenoord heeft zich bij Borussia Dortmund gemeld voor Thomas Meunier. De 62-voudig Belgisch international wil met het oog op het EK komende zomer minuten maken en denkt dat in Rotterdam te kunnen doen. Feyenoord heeft nog geen bod gedaan op de rechtsback.

Dortmund en Feyenoord hebben al contacten gehad om een mogelijke transfer te bespreken, zo bevestigen 1908 en Transfermarkt. Van concrete aanbiedingen richting de club, de Belgische speler én zijn management is nog geen sprake. 

Niet de hoofdprijs

De 32-jarige Meunier heeft bij Dortmund een aflopend contract. De Rotterdammers hoeven daarom niet de hoofdprijs te betalen. De Duitse topclub, die het in de volgende ronde van de Champions Leauge opneemt tegen PSV, zou deze winter dus nog een kleine vergoeding kunnen krijgen. Volgens Transfermarkt is Thomas Meunier nog een schamele 2,5 miljoen waard.Tegelijkertijd zou met een vertrek van Meunier ook een van de grootverdieneners van de loonlijst geschrapt kunnen worden. 

Salaris inleveren

Meunier ziet een overstap naar Feyenoord zitten. De 62-voudig international van België is bereid flink wat salaris in te leveren om zodoende zicht te houden op het EK voetbal van dit jaar in Duitsland. Hij hoopt bij Feyenoord in the picture te blijven bij de Rode Duivels.

Ook interessant