'Slot wil Feyenoord-sterkhouder naar Liverpool halen'

David Hancko heeft de Europese grootmachten voor het uitkiezen. Mogelijk lonkt er voor de Feyenoorder zelfs een hereniging met Arne Slot, terwijl competitiegenoten ook denken aan Hancko.

Welke clubs hebben interesse in Hancko?

De topclubs met interesse in Hancko stapelen zich op. Al enige tijd wordt de verdediger van Feyenoord gelinkt met een mogelijke overstap naar Napoli. Daarnaast denkt ook Atlético Madrid aan de Slowaak. Mochten de grootmachten uit Spanje en Italië willen toe slaan, dan moeten ze snel zo. Uit berichtgeving van Mundo Deportivo​ blijkt namelijk dat ook er ook belangstelling is uit de Premier League.

Hancko kan namelijk Arne Slot volgen naar Liverpool, zo weet de Spaanse sportkrant naar buiten te brengen. De Engelse grootmacht zou zelfs al contact hebben gezocht met Feyenoord om een eventuele transfer te bespreken. Naast Liverpool zou ook Leicester City al enige tijd denken aan Hancko.

In december van vorig jaar tekende Hancko nog een nieuw contract bij Feyenoord. De Rotterdammers kunnen daardoor bij een uitgaande transfer rekenen op een behoorlijk bedrag.

Feyenoord-doelman vertrekt