'PSV stelt ultimatum aan Babadi-kamp: nu of nooit'

Het is één van de weinige smetjes op het seizoen van PSV: de situatie rondom Isaac Babadi. Het talent heeft zijn contract, dat deze zomer afloopt, nog altijd niet verlengd en er zijn veel kapers op de kust. Zaterdagavond werd bekend dat de Eindhovenaren geen aanbieding meer gaan doen.

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de Brabanders nog altijd denken dat zij de beste papieren hebben om de talentvolle middenvelder langer aan zich te binden. Eerder deze week werd bekend dat Feyenoord gesprekken voert met de entourage van Babadi.  "Wil hij blijven, samen met zijn entourage, dan moeten ze naar ons komen. Wij gaan niet meer naar hen", benadrukte technisch directeur Earnest Stewart na afloop van PEC Zwolle-PSV.

De clubleiding van PSV heeft al meerdere pogingen en aanbiedingen gedaan, maar vooralsnog is er geen akkoord. De hoofdrolspeler heeft zelf al meerdere keren uitgesproken dat hij wil blijven, maar zijn broer en tevens zaakwaarnemer lijkt het probleem te vormen. "Ze hebben in hun ogen een uitstekende aanbieding gedaan. En als hij de komende weken niet te veel speelt, dan zouden ze er best oren naar hebben om hem één jaar uit te lenen", benadrukte Hans Kraay jr.

Het heeft er volgens het ED alle schijn van dat het voltallige kamp van Babadi deze week een keuze moet maken en moet beslissen waar hij volgend jaar wil spelen.