Wederom ontzag voor PSV: "Niet het gevoel dat ze op honderd procent speelden"

PSV scoorde zeven keer op bezoek in het MAC³PARK Stadion en dat leidt, net als na de onderlinge ontmoeting in het Philips Stadion, toont PEC Zwolle ontzag voor de opponent. Bram van Polen komt volledig ontgoocheld voor de camera na afloop van het duel en laat zich uit over het spel van de koploper.

Hans Kraay jr. vangt de vleugelverdediger van de Blauwvingers op na het laatste fluitsignaal. "Volgens mij heb ik nog nooit zeven tegengoals gehad. Misschien in de jeugd een keer, maar in de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie nog nooit. Het was een grote rondo, met name in de tweede helft", begint Van Polen zijn betoog.

Vlak voor rust kwam PEC Zwolle, weliswaar na een ketser van PSV-goalie Walter Benítez, nog op 1-2. "In de eerste helft was er nog niet eens zoveel aan de hand. Maar als PSV een goal maakt, dan geven ze ook écht gas. En meteen na de pauze geven we een goal weg. Qua positiespel waren ze niet eens heel overheersend, maar ze pakten ons echt een paar keer op de counter. Dan hebben ze zoveel kwaliteiten en maken ze alles af wat er af te maken valt", gaat hij verder.

PEC Zwolle toont ontzag voor PSV

Na een ruststand van 'slechts' 1-2, stond er na 90 minuten spelen een 1-7 eindstand op het scorebord. "Ze waren oppermachtig en ik had niet het gevoel dat ze op honderd procent speelden... Ze hebben veel te veel kwaliteit. En bij ons is het pappen en nathouden momenteel. Iedereen loopt op z'n laatste benen na wat blessures en ziekte. Tegen PSV is dat op dit momenteel te veel voor ons", besluit hij.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl