Ajax-huurling op dreef in buitenland: "Geweldig om te schitteren en om te laten zien dat ik goed kan voetballen"

Mohamed Daramy wist bij Ajax nog geen potten te breken en werd daardoor uitgeleend aan het Deense FC Kopenhagen. De vleugelaanvaller voelt zich goed in zijn thuisland en scoorde eerder deze week nog in het bekerduel met Vejle.

In dat duel mocht de Ajax-huurling minuten maken in de tweede helft en daarin was hij ook belangrijk, want hij scoorde een goal. Het werd 2-0 tegen de koploper van het tweede niveau uit Denemarken en de openingstreffer kwam op naam van Daramy. "Dit was een belangrijke overwinning", zei de doelpuntenmaker na afloop tegenover de clubkanalen van FC Kopenhagen.

Momenteel staat de Deense club op de derde positie in de competitie, maar Daramy merkt op dat er een positieve flow heerst binnen de selectie. Daarnaast ziet hij zichzelf ook stappen maken door de vele speelminuten.  "Toen ik hier kwam, was ik niet in vorm en had ik al bijna een halfjaar niet veel gespeeld. Het was een moeilijke start en het duurde langer dan verwacht om weer in vorm te komen. Nu gaat het beter. Het is geweldig om te schitteren en om te laten zien dat ik goed kan voetballen."

Feyenoord-doelman vertrekt