'Feyenoord zoekt verder naar 'zes' en ziet beloftevolle Argentijn als mogelijke optie'

Feyenoord slaagde er afgelopen zomer niet in om er in de laatste dagen van de transferwindow nog een verdedigende middenvelder bij te halen. Komende winter hoopt de club zich nog wel te versterken met een 'zes'. Dennis te Kloese en de zijnen hebben in dat kader Máximo Perrone op de korrel, zo meldt 1908.nl.

Perrone is pas negentien jaar oud, maar zijn transferwaarde wordt door Transfermarkt al geschat op 8,5 miljoen euro. De middenvelder wiens contract eind 2023 afloopt, kon dit seizoen vrijwel altijd rekenen op een basisplaats bij zijn club Vélez Sarsvield. De jongeling kreeg echter te maken met een klaplong en is daarom al even uit de roulatie. De verwachting is wel dat hij spoedig terugkeert op de velden. 

De Argentijns jeugdinternational zal een welkome versterking zijn voor Arne Slot. Buiten Mats Wieffer beschikt de trainer van de Rotterdammers namelijk niet over een echte verdedigende middenvelder. Afgelopen zomer kwamen de namen van Sivert Mannsverk en Ramiz Zerrouki daarom voorbij. Geen van hen maakte uiteindelijk de overstap naar Rotterdam, wel staan ze allebei nog op de lijst. Mannsverk en Perrone zijn hoog aangeschreven opties.