Weet RKC Waalwijk te stunten tegen Feyenoord? Zet in en win!

Feyenoord brengt zondagmiddag een bezoek aan RKC Waalwijk. Weten de Rotterdammers zich te revancheren voor het 0-0 gelijkspel tegen SC Heerenveen? Jack's Casino zet alle odds voor je op een rijtje! Registreer je nu en krijg een free bet, die kan oplopen tot wel €50.

Verrasing in Waalwijk?

RKC Waalwijk - Feyenoord stond 28 keer eerder op het programma. De Stadionclub won in totaal elf keer, terwijl de Brabanders negenmaal zegevierden. Acht ontmoetingen eindigden onbeslist. Gezien de statistieken uit het verleden is het dus geen uitgemaakte zaak dat Feyenoord zondag wint. Eindigt de wedstrijd in een gelijkspel?

RKC Waalwijk - Feyenoord eindigt in een gelijkspel (5.75)

Debuutgoal voor Giménez?

Aankoop Santiago Giménez maakte in het thuisduel met SC Heerenveen zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord. De Mexicaanse spits kwam weliswaar niet tot scoren, maar kreeg wel de nodige kansen. Scoort Giménez tegen RKC Waalwijk?

Santiago Giménez scoort tegen RKC Waalwijk (1.87)

Doelpuntenfestijn?

Feyenoord was vorig seizoen aardig op schot in uitduels. De Rotterdammers maakten in totaal 37 doelpunten, het meeste van alle ploegen in de Eredivisie. De formatie van Slot gaf dat een passend gevolg in de uitwedstrijd tegen Vitesse (2-5 overwinning). Vallen er tegen RKC Waalwijk meer dan 2.5 goals voor Feyenoord?

Meer dan 2.5 goals voor Feyenoord (2.14)

REGISTREER JE NU en ontvang een freebet van €50

Wat kost gokken jou? Wees bewust, 18+

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘RKC Waalwijk - Feyenoord’

'Transfer Aursnes helemaal rond, middenvelder ontbreekt al tegen RKC'