Aad de Mos geeft Peter Bosz advies: "Hij moet spelen tegen Lens"

Aad de Mos vindt dat Guus Til woensdag aan de start moet staan van het Champions League duel tussen PSV en RC Lens. De oud-trainer heeft zich gestoord aan Malik Tillman.

PSV speelt woensdag misschien wel zijn belangrijkste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. "Het zal geen makkie worden", zegt De Mos tegenover het Eindhovens Dagblad. "Lens heeft een heel goede spits en een verdediging die stevig in elkaar zit. Het wordt een cruciale wedstrijd. PSV moet top zijn om een overwinning te kunnen bewerkstelligen."

De Mos wil Til in de basis

Ondanks dat Peter Bosz de laatste weken uitstekend presteert met dezelfde opstelling, zou Aad de Mos een wijziging doorvoeren. "Ik zou met Til beginnen", aldus De Mos. "Die jongen heeft loopvermogen en kopkracht, dat heb je ook nodig. Ik zou zeker met Til beginnen", stelt de oud-trainer. De Mos stoorde zich daarnaast aan de wisselspelers. "Laat die wisselspelers alsjeblieft wat sneller klaar zijn..."

"Het heeft tien minuten geduurd tot Tillman erin kon komen", foetert De Mos, die vindt dat de Amerikaan er lang over deed om het veld in te komen. "Ze moeten klaar zijn om snel te kunnen invallen. Als je op de bank zit moet je niet in slaap vallen. Je moet alert zijn."

Ook interessant