PSV bezig met defensieve versterking "Ik heb contact, maar niet alleen met hem"

PSV is nog altijd foutloos op de Nederlandse velden, maar op Europees niveau oogt de laatste linie van de Eindhovenaren vrij kwetsbaar. Earnest Stewart vertelt bij Goedemorgen Eredivisie dat hij in gesprek is met Miles Robinson, een talent uit Amerika.

Bondscoach Gregg Berhalter noemt het PSV-target de 'jonge Jaap Stam' en ook Stewart is erg onder de indruk van de centrale verdediger. "Miles is er eentje die heel goed met ruimte in zijn rug kan spelen. Een jongen waarvan ik bij het Amerikaanse elftal heb gezien dat je hem niet zomaar voorbij loopt. Hij is aan het einde van dit kalenderjaar transfervrij. Ik heb contact, maar niet alleen met hem. Ook met andere spelers, dat is mijn baan", aldus de technisch directeur van de Brabanders.

Hij durft niet te zeggen wat de kans van slagen is voor een definitieve transfer. "Daar kan ik geen percentage over geven." Mocht er geen akkoord komen met Atlanta United, de huidige werkgever van de 27-voudig international, is dat geen drama. Wij hebben André Ramalho daar, en Armel Bella-Kotchap. Twee jongens voor op die positie", besluit Stewart.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers