'Ajax houdt voet bij stuk: Manchester United moet kiezen tussen twee spelers'

Ajax is niet van plan om gemakkelijk mee te werken met de transferplannen van Erik ten Hag bij Manchester United. Tijdens de afgelopen maanden werd de nieuwe werkgever van Ten Hag nadrukkelijk in verband gebracht met een aantal Ajax-spelers, maar volgens het Engelse The Mirror is Ajax niet van plan om alle genoemde spelers te laten vertrekken naar Engeland. 

Eén van de namen die bovenaan het lijstje staat bij Ten Hag, is Antony. Maar, na de afwijzing van Jurriën Timber, staat ook Lisandro Martínez in de belangstelling van de Engelse grootmacht. Echter heeft Ajax het geld niet nodig volgens het Engelse media, waardoor de Amsterdammers in een positie staan om het United knap lastig te maken. Volgens de krant is de kans zelfs groot dat de nieuwe trainer moet kiezen tussen een van de twee Zuid-Amerikanen. 

Bij Ajax zijn Noussair Mazrauoi en Ryan Gravenberch al vertrokken naar Bayern München deze transferperiode. Nu Sebastien Haller ook op het punt staat om te vertrekken naar Duitsland, wordt het team van Ajax steeds meer uitgedund. Met deze harde opstelling probeert Ajax nog een vertrek te voorkomen. 

Net binnen