Elfrink ziet toekomst van PSV'er somber in: "Geen kansloze affaire, maar wél lastig"

Peter Bosz is het nieuwe seizoen begonnen bij PSV en dat betekent dat de kansen voor iedere speler weer gelijk zijn. Joël Drommel was in de vorige jaren tweede keus in Eindhoven, maar wil opnieuw voor zijn kans gaan. Rik Elfrink denkt echter dat zijn concurrentie te machtig is.

In de podcast Heet van De Herdgang neemt de verslaggever het woord en kijkt hij naar de sluitposten in de huidige PSV-selectie. "Drommel heeft aangegeven dat hij tijdens het trainingskamp wil laten zien wat hij waard is. Dat is geen kansloze affaire, maar het is wel lastig. Benitez is gewoon een goede keeper. Dan moet je van hele goede huize komen om hem eruit te gaan spelen."

"Ik zie dat niet direct gebeuren", vervolgt Elfrink. "Wat wel zo is, is dat Peter Bosz natuurlijk anders speelt. Hij houdt van een meevoetballende keeper, wat Drommel ook wel is, maar het wordt wel lastig voor hem. Ik zie het wel voor me dat hij in augustus gaat vertrekken. Alleen dan zal PSV een nieuwe nodig hebben en dan kom je waarschijnlijk bij Etienne Vaessen uit", aldus de journalist.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers