'PSV komt in zoektocht naar defensieve versterking uit bij Sánchez'

In Eindhoven heeft men de smaak duidelijk te pakken, maar er is nog steeds sprake van honger. PSV heeft namelijk Davinson Sánchez in het vizier gekregen en onderzoekt de opties om de Colombiaan weer terug te laten keren in de Eredivisie.

Dat nieuws melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad op dinsdagochtend. Het is echter wel een deal die veel voeten in aarde zou gaan hebben, omdat de voormalig Ajacied al een tijdje in de etalage staat bij Tottenham Hotspur en daardoor al een aantal clubs aangetrokken heeft. Zo worden Villarreal, Spartak Moskou en Galatasaray genoemd en moet Sánchez zo'n negen miljoen euro kosten.

Volgens meerdere media zijn vooral Galatasaray en Spartak Moskou in een gevorderd stadium wat betreft gesprekken over een overstap. Daardoor is de Colombiaan nog lang geen speler van PSV en is een hereniging met Peter Bosz, met wie hij samenwerkte tijdens het succesjaar in de UEFA Europa League, 'geen uitgemaakte zaak'. Het is echter wel duidelijk dat de Brabanders eerst weer een uitgaande miljoenenklapper moeten maken, bijvoorbeeld een vertrek van Ibrahim Sangaré. 

Feyenoord-doelman vertrekt