Hoe gaan de Nederlandse clubs het doen? Zo volg jij de de Europese verrichtingen van Ajax en PSV overal ter Wereld!

Het is bijna zo ver. Het competitievoetbal is al enige tijd weer aan de gang, maar op 14 februari worden ook de Europese toernooien hervat. In de Champions League zijn helaas geen Nederlandse teams actief, maar in de Europa League komen donderdag 16 februari PSV en Ajax in actie. VPN Gids legt jou uit hoe jij de verrichtingen van PSV, Ajax en in de latere fase ook Feyenoord en AZ overal ter Wereld kan volgen.

In de huidige voetbalwereld gaat er bijna geen dag voorbij zonder wedstrijd, dus de kans is zeer aanwezig dat er een vakantie gepland staat terwijl jouw favoriete club in actie komt, bijvoorbeeld in de Europa League of Conference League. Als je deze wedstrijden vanuit het buitenland wil bekijken, dan stuit je al snel op problemen. Online streams zijn niet beschikbaar, Nederlandse kanalen zijn lastiger te bereiken via de televisie en zelfs op social media kunnen video's een geo-block hebben. Hoe kan ik dan alsnog de verrichtingen van Nederlandse clubs in bijvoorbeeld Europees verband volgen? VPN Gids legt het uit: gebruik gewoon een 'Virtual Private Network', afgekort VPN.

Tips voor de juiste VPN

  • Snelheid - Een VPN moet snel zijn! Want als voetbalfan wil je niet meemaken dat tijdens een gevaarlijke aanval het beeld begint te haperen.
  • Servers - Een VPN moet servers in Nederland aanbieden, zodat je gemakkelijk bijvoorbeeld ESPN kan bekijken in het buitenland.
  • Gemak - Een VPN moet gemakkelijk in te stellen zijn.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl