‘Alles wijst erop dat Ajax met Heitinga door wil gaan’

John Heitinga zit hoogstwaarschijnlijk ook volgend seizoen nog op de bank als hoofdtrainer van Ajax, zo weet Mike Verweij te vertellen. De 39-jarige trainer is momenteel actief bij de club tot het einde van het seizoen en liet eerder weten van niks af te weten over zijn positie binnen Ajax volgend seizoen.

In de Kick-Off podcast van De Telegraaf vertelt Verweij er het volgende over. “Hij is in ieder geval al heel erg druk bezig met volgend seizoen. Oefenwedstrijden aan het plannen en bezig met de compositie van het elftal. Alle signalen wijzen maar naar één ding, dus ik kan me nog steeds niet aan de indruk onttrekken dat ze met Heitinga door willen. Het zou ook krankzinnig zijn als ze hem na het seizoen vertellen dat hij niet door mag.”

“Zolang ik niks hoor, ben ik hoofdtrainer bij Ajax”

In de persconferentie voorafgaand het treffen met FC Groningen liet Heitinga weten wel een beetje klaar te zijn met de vragen over zijn toekomst. “We wachten tot de beslissing genomen wordt. Ik weet niet wanneer dat is. Het gaat niet lang meer duren, het komt dichterbij. Voorlopig richt ik me op Ajax. Als ik informatie heb, deel ik die. Maar die informatie is er nog niet.”

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers