Video: Heerenveen-fans tegengehouden door handjevol stewards

Feyenoord ging er in Heerenveen met de volle buit vandoor. De Rotterdammers sloegen in het slot van de wedstrijd toe en wisten dankzij een late treffer van Ayase Ueda de drie punten te pakken, dit tot ongenoegen van de SC Heerenveen-fans. Een deel zocht de confrontatie op met het uitvak en enkele tientallen Feyenoord-supporters die in de thuisvakken zaten. 

SC Heerenveen-fans rellen in duel met Feyenoord 

Op eerdere beelden was al te zien dat de fans van Heerenveen een vak in wilden dringen, maar werden tegengehouden. In nieuwe beelden is te zien hoe een handjevol stewards, de groep wegdrijft.

Samenvatting SC Heerenveen – Feyenoord 2-3

Arne Slot koos voor deze elf namen in de basis. In de rust werd oud-speler Igor Korneev in het zonnetje gezet. Op de VAR was er veel kritiek na het afgekeurde doelpunt van Lutsharel Geertruida. Mats Wieffer schoot de Rotterdammers op 1-1. Ook was er veel kritiek op Dennis Hilger en ESPN-commentator Sjors Blaauw. Het was opnieuw Mats Köhlert die de Friezen op voorsprong schoot. Paixao maakte vervolgens de gelijkmaker. Ayase Ueda bezorgde Feyenoord in het slot de drie punten. Dit zijn de rapportcijfers.