Video: Heerenveen-fans tegengehouden door handjevol stewards

Feyenoord ging er in Heerenveen met de volle buit vandoor. De Rotterdammers sloegen in het slot van de wedstrijd toe en wisten dankzij een late treffer van Ayase Ueda de drie punten te pakken, dit tot ongenoegen van de SC Heerenveen-fans. Een deel zocht de confrontatie op met het uitvak en enkele tientallen Feyenoord-supporters die in de thuisvakken zaten. 

SC Heerenveen-fans rellen in duel met Feyenoord 

Op eerdere beelden was al te zien dat de fans van Heerenveen een vak in wilden dringen, maar werden tegengehouden. In nieuwe beelden is te zien hoe een handjevol stewards, de groep wegdrijft.

Samenvatting SC Heerenveen – Feyenoord 2-3

Arne Slot koos voor deze elf namen in de basis. In de rust werd oud-speler Igor Korneev in het zonnetje gezet. Op de VAR was er veel kritiek na het afgekeurde doelpunt van Lutsharel Geertruida. Mats Wieffer schoot de Rotterdammers op 1-1. Ook was er veel kritiek op Dennis Hilger en ESPN-commentator Sjors Blaauw. Het was opnieuw Mats Köhlert die de Friezen op voorsprong schoot. Paixao maakte vervolgens de gelijkmaker. Ayase Ueda bezorgde Feyenoord in het slot de drie punten. Dit zijn de rapportcijfers.

€100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord in beide helften scoort! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl