Oosting baalt na zege op Riga FC: "Hadden meer verdiend"

FC Twente heeft het eerste duel van het tweeluik met Riga FC met 2-0 winnen afgesloten in de Grolsch Veste, maar hadden gehoopt op een grotere marge. Er waren kansen genoeg, maar de doelman van de tegenstander uit Letland had ook een hele goede avond.

Trainer Jospeph Oosting baalt na afloop vooral van het uitblijven van meerdere doelpunten. "Qua uitslag vind ik dat we meer verdiend hadden. Met name op basis van het begin van de wedstrijd. Ik vind dat wij de betere ploeg zijn en waren. Richting het einde van de eerste helft werden we slordig, was er minder beweging en was de diepte weg. Maar het moge duidelijk zijn dat 2-0 wel een prettige uitslag is", zegt de oefenmeester tegen de clubkanalen van de Tukkers.

FC Twente won door doelpunten van Manfred Ugalde en Daan Rots van Riga FC en gaat volgende week donderdag op bezoek in Letland om zich daar definitief te plaatsen voor de vierde en laatste voorronde van de UEFA Conference League. Dat duel zal worden gespeeld tegen de winnaar van Fenerbahçe en NK Maribo, maar de Turken wonnen in eigen huis al met 3-1.