VIDEO GOAL: PSV maakt gehakt van Ajax (5-2)

PSV - Ajax is begonnen en de Amsterdammers schieten uit de startblokken. Via Branco van den Boomen komt Ajax op een 0-1 voorsprong. PSV doet echter snel wat terug: 1-1. Het is een enerverende wedstrijd in Eindhoven.

Bekijk hier de 0-1 van Ajax:

Ondertussen had Brian Brobbey al twee goals extra mogen maken. De spits van de Amsterdammers verprutst al twee levensgrote kansen.

Bekijk de 1-1 van PSV hier:

Nadat Ajax vergeet de score te vergroten, schiet Hirving Lozano uit het niets raak. De wedstrijd ligt helemaal open.

Nadat de wedstrijd onderbroken werd voor een reanimatie moesten beide ploegen er weer even inkomen.

Videogoal: PSV - Ajax 1-2:

Dat was voor Ramalho niet op tijd, want zijn balverlies leidde de 1-2 van Brian Brobbey in.

Videogoal: PSV - Ajax 2-2:

Net na de rust komt PSV op gelijke hoogte met Ajax. Uiteraard is het Luuk de Jong die de 2-2 binnen schuift.

Videogoal: PSV - Ajax 3-2:

Een paar minuten later is het weer PSV en is de stand volledig omgedraaid. De Eindhovenaren komen op een 3-2 voorsprong door een goal van Saibari.

Videogoal: PSV - Ajax 4-2:

PSV speelt een dijk van een tweede helft. De Eindhovenaren vliegen uit de startblokken na rust en overklassen Ajax. Het wordt 4-2.

Videogoal: PSV - Ajax 5-2:

Hirving Lozano maakt zich, waar mogelijk, nog onsterfelijker in Eindhoven. De Mexicaan frommelt zijn derde van de middag binnen en zet Ajax in zijn hemd.