Politie legt beslag op horloges, jacht en geld van oud-Feyenoorder

De politie heeft beslag gelegd op 100.000 euro contant geld en een tal andere dure eigendommen van oud-profvoetballer Ronnie S. Eerder werd hij opgepakt op verdenking van onder meer drugshandel. Zo wist het Brabants Dagblad naar buiten te brengen. Het zou gaan om een oud-speler van onder andere Feyenoord en FC Twente.

Ronnie S. opgepakt

'Eén van de vier leden uit een familie uit Breda die maandag zijn aangehouden op verdenking van drugshandel en witwassen, is oud-profvoetballer R.S. (39)', zo schreef het BD. Na het bestuderen van gekraakte telefoongesprekken uit 2021 en 2022 kwamen S. en diens familieleden op de radar van de politie. Naast S. werden eerder al diens ouders en vriendin opgepakt, zo wist het medium te melden.

Politie legt beslag op jacht, horloges en contant geld Ronnie S.

Het Brabants Dagblad wist te vertellen dat de politie flink wat heeft afgepakt van Ronnie S. Zo zouden onder andere zijn dure horloges, sieraden, jacht, Porsche Cayenne, een camper en fitnessapparatuur in beslag genomen zijn. Daarbovenop legde de politie nog beslag op 100.000 euro in contant geld van Ronnie S.

Voor welke clubs speelde Ronnie S.?

In 2016 hing S. zijn schoenen aan de wilgen en kwam uiteindelijk dus op het verkeerde spoor terecht. Als voetballer droeg S. onder andere de shirts van Feyenoord (jeugd), NAC Breda, FC Twente, Wigan Athletic.

Het verhaal van Ronnie S. doet denken aan oud-profvoetballer Bernard Q. Die eerder in Antwerpen werd opgepakt en ook flink wat eigendommen moest afstaan aan de politie.

Feyenoord-doelman vertrekt