"Ik verbaasde me over het bericht dat Liverpool interesse had in Bakayoko"

Johan Bakayoko is enorm in trek op de transfermarkt, maar speelt vooralsnog gewoon bij PSV. De Belgische vleugelaanvaller wordt, tot grote verbazing van Wim Kieft, in de Premier League genoemd als ideale opvolger van Mohamed Salah.

Daar maakte Voetbal International en het Eindhovens Dagblad eerder melding van. In de uitzending van Veronica Offside komt het onderwerp aan bod en daar geeft de analist resoluut antwoord op. "Ik verbaasde me ook zo over het bericht dat Liverpool interesse had in Bakayoko. Dat is toch waanzin? Dat vind ik echt totale waanzin. "Ik geloof al die berichten niet. Zulke berichten brengen zijn agenten gewoon de wereld in", denkt Kieft.

Ook Dick Advocaat is nog niet overtuigd door Bakayoko. "Daar geloof ik echt helemaal niks van", zegt hij. Burnley werd al concreet en deed een bod op de Belg, maar daar kregen de Eindhovenaren het niet benauwd van en daardoor werd dat bod direct van tafel geveegd. De hoofdrolspeler in dit verhaal heeft aangegeven niet van plan te zijn om te vertrekken bij PSV en daardoor lijkt ook de interesse van Napoli en Paris Saint-Germain zinloos.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers