Drama voor Feyenoord dreigt? Overweegt Spartak Til na winterstop terug te halen?

Dat Guus Til bij Feyenoord helemaal is opgebloeid, is ook bij zijn club Spartak Moskou niet onopgemerkt gebleven. De 23-jarige middenvelder wordt door Feyenoord gehuurd van de Russen. Maar nu is er sprake van dat Til in de winterstop wel eens kan terugkeren bij Spartak.

Vijf eredivisiedoelpunten, zijn selectie door Louis van Gaal bij het Nederlands elftal; bij Spartak Moskou zouden ze zich inmiddels hardop afvragen of Til na de winterstop niet moet terugkeren. Schrijft ook FeyenoordTM op Twitter.

"Er is nog geen duidelijkheid", schrijft het Feyenoord-transferaccount. "Het ligt allemaal aan de nieuwe trainer en of het Spartak lukt om spelers te verkopen. Op dit moment is er geen ruimte in de selectie."

Spartak nam Til eerder voor 18 miljoen euro over van AZ. In Moskou kon de middenvelder de verwachtingen niet waarmaken, maar Spartak wil de Oranje-international wellicht een nieuwe, tweede kans geven. En snel... Wat een drama zou betekenen voor Feyenoord, waar Til onder trainer Arne Slot is uitgegroeid tot een belangrijke steunpilaar.

Feyenoord-doelman vertrekt