Gluren bij de buren: Dusan Tadic zet gigantisch appartement op de markt

Dusan Tadic vertrok afgelopen zomer met een hoop toeters en bellen uit Amsterdam. De Serviër was het volledig oneens met de beslissingen van toenmalig technisch directeur Sven Mislintat en tekende een contract bij Fenerbahce. Bekendeburen.nl weet dat hij zijn appartement in Amsterdam heeft aangeboden op de markt!

In de vijf jaar dat Tadic bij Ajax onder contract stond, was hij onderdeel van één van de meest succesvolle teams uit de afgelopen jaren. Hij bereikte de halve finale van de UEFA Champions League, won drie keer de landstitel, twee keer de TOTO KNVB Beker en één keer de Johan Cruijff Schaal. In Turkije is hij wederom een van de publiekslievelingen.

Appartement te huur

Daardoor heeft hij besloten om zijn appartement te huur aan te bieden. Waar in eerste instantie een maandelijks tarief van 7.750 euro van toepassing was, is dat inmiddels met 200 euro verhoogd. Tadic werd de eigenaar van het optrekje voor een bedrag van 2,2 miljoen euro. De woning bedraagt een oppervlakte van 191 vierkante meters, heeft twee badkamers en biedt ook nog de ruimte voor vijf slaapkamers! De achtertuin heeft een oppervlakte van 51 vierkante meters en de woonkeuken is voorzien van een wijnklimaatkast... volop luxe!