Oud-Ajacied maakt zich niet populair: ‘Schaam je diep, gedraag je’

Khalid Boulahrouz heeft hard uitgehaald naar Antony. De oud-prof was niet te spreken over het gedrag van de oud-Ajacied na afloop van het treffen tussen Coventry City en Manchester United in de halve finales van de FA Cup. Na een spektakelstuk, trok de club uit Manchester door het winnen van de strafschoppenreeks, aan het langste eind.

Manchester United verslaat Coventry City

Tot diep in de tweede helft leek alles goed te gaan voor het Manchester United van Erik ten Hag. De ploeg stond na 58 minuten spelen comfortabel met 0-3 voor. Antony kwam als wisselspeler het veld in om wat speeltijd te krijgen. Echter, in de 71e en 79e minuut wist Coventry City te scoren. Een strafschop in blessuretijd zorgde ervoor dat Milan van Ewijk's club een verlenging afdwong. Uiteindelijk won Manchester United de strafschoppenreeks met 2-4, waardoor ze zich plaatsten voor de finale van de FA Cup tegen aartsrivaal Manchester City.