Wint Ajax of PSV de KNVB beker? Zo kijk jij de bekerfinale overal ter Wereld!

De strijd om de KNVB beker begon in de zomer van 2022 en op 30 april wordt bekend wie de winnaar is van het nationale bekertoernooi. In De Kuip zullen Ajax en PSV het tegen elkaar opnemen en het belooft ongetwijfeld weer een waar spektakel te worden. VPN Gids legt jou uit hoe jij de finale van de KNVB beker overal ter Wereld kan volgen.

Competitiewedstrijden, bekerwedstrijden en Europees voetbal. Vandaag de dag gaat er geen moment zonder dat er een wedstrijd gaande is. De finale van de KNVB beker staat gepland voor 30 april en valt daarmee ook midden in de meivakantie. De kans is aanwezig dat jij wellicht in het buitenland zit, terwijl Ajax en PSV de strijd met elkaar aan gaan. Als je het duel toch wil volgen vanuit het buitenland, dan stuit je al snel op problemen. Online streams zijn niet beschikbaar, Nederlandse kanalen zijn lastiger te bereiken via de televisie en zelfs op social media kunnen video's een geo-block hebben. Hoe kan ik dan alsnog de bekerfinale tussen Ajax en PSV volgen? VPN Gids legt het uit hoe jij kan zien wie de finale zal gaan winnen: gebruik gewoon een 'Virtual Private Network', afgekort VPN.

Wat is een VPN?

Met een VPN kan je vanuit het buitenland jouw internetverkeer via Nederland laten lopen. Daarmee kan je gemakkelijk Nederlandse voetbalstreams kijken, ook als je niet in Nederland bent. Je hebt met een VPN dus geen last maar van online streaming blokkades. Dit werkt ook de andere kant op: je kan vanuit Nederland naar buitenlandse streams kijken met een VPN, door simpelweg een VPN-server in het buitenland te kiezen.

Hoe werkt een VPN?

Een VPN werkt heel simpel middels een eenvoudige app op je smartphone, laptop of tablet. Binnen een paar minuten kan je het internet op alsof je in een ander land zit. Het kost je hooguit een paar euro en je kan ook nog gebruikmaken van een geld-terug-garantie. Bij VPN Gids vind je de volledige uitleg over Nederlands voetbal kijken vanuit het buitenland met een VPN.

Tips voor de juiste VPN

  • Snelheid - Een VPN moet snel zijn! Want als voetbalfan wil je niet meemaken dat tijdens een gevaarlijke aanval het beeld begint te haperen.
  • Servers - Een VPN moet servers in Nederland aanbieden, zodat je gemakkelijk bijvoorbeeld ESPN kan bekijken in het buitenland.
  • Gemak - Een VPN moet gemakkelijk in te stellen zijn.
Ook interessant