Schaken over Boëtius: "Nuchter en vrolijk"

Jean-Paul Boëtius is in Rotterdam de gebeten hond, nadat hij in de voorbereiding weigerde mee te trainen en afgelopen weekend een domme rode kaart kreeg tegen De Graafschap. De fans Feyenoord, en zelfs trainer van Giovanni van Bronckhorst, zijn helemaal klaar met de vleugelaanvaller. Een vertrek lijkt daarom ook aanstaande voor Boëtius.

Oud-Feyenoorder Ruben Schaken heeft zich verbaasd over het gedrag van Boëtius. In de tijd dat twee voetballers samenspeelde, was Boëtius namelijk heel anders, vertelt hij Schaken in gesprek met De Volkskrant. "Ik heb drieënhalf jaar met hem gespeeld, maar nooit dit gedrag bij hem gezien. Er moet een reden voor zijn. Misschien iets in de privésfeer, misschien is hij ergens over gefrustreerd. Hij was juist geduldig en begripvol als hij een keer op de bank zat. Bleef hartstikke nuchter en vrolijk. Ik heb me doodgelachen om die gozer. Hij moet gewoon heel snel een grote jongen worden, ook mentaal. Ik geef hem nog niet op", aldus Schaken over zijn oud-teamgenoot.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl