Borussia Dortmund of Real Madrid, wie tip jij voor de eindzege?

Voorbeschouwing: Borussia Dortmund - Real Madrid

Wedstrijdinformatie: Datum: Zaterdag 1 juni 2024

Tijd: 21:00 uur

Locatie: Wembley, Londen

Scheidsrechter: Slavko Vincic

Inzet: De winnaar van het duel wint de Champions League.

Prognose: Real Madridwordt gezien als de grote favoriet voor de eindzege, het winnen van de competitie van de 14-voudig Champions League-winnaar staat op een quotering van 1,30. Daar staat een odd van 3,50 tegenover bij Champions League-winst van Borussia Dortmund. Mocht de Duitse club er in de reguliere speeltijd voor zorgen om de eindzege over de streep te trekken, dan kan er met een quotering van 5,60 een behoorlijke winst worden binnengehaald. Daartegenover staat een odd van 1,63 voor Real Madrid.

Weetje: Borussia Dortmund en Real Madrid troffen elkaar 14 keer eerder in de Champions League. De Spaanse grootmacht komt als beste uit de strijd; zo won Real Madrid zes keer, tegenover drie winstpartijen van Borussia Dortmund en vijf gelijke spelen.

Wedtip: Bookmaker BetMGM geeft Real Madrid het voordeel in de eindstrijd. De voorgaande vier finales werden met minimale cijfers beslist: (1-0, 0-1, 0-1 en 0-1). Wint Borussia Dortmund na strafschoppen van Real Madrid? BetMGM geeft je voor die weddenschap maarliefst vijftien keer je inzet terug!

Weetjes over de finale van het miljardenbal

Twee Nederlanders maken deel uit van de finale. In de selectie van Borussia Dortmund zitten namelijk Donyell Malen en Oranje-afvaller Ian Maatsen, die op huurbasis voor de Duitse topclub speelt. De laatste vier finales van de UEFA Champions League eindigde allen in 1-0. Elf keer eerder viel de beslissing pas na een strafschoppenserie en deze ploegen wisten de eindzege al te pakken op Wembley: AC Milan, Manchester United, Ajax, Liverpool, FC Barcelona én Bayern München.

Golden boost voor de UEFA Champions League-finale

Speciaal voor deze gelegenheid heeft BetMGM een 'golden boost' geïntroduceerd. Daarmee kan je je winst met 50% verhogen als je voorspellingen juist blijken. Het betreft een bet builder, wat betekent dat je meerdere quoteringen en uitkomsten in één weddenschap kan combineren. Bijvoorbeeld: Real Madrid wint, minimaal drie doelpunten en een goal van Jadon Sancho. 

Zet nu in!

Waarom inzetten bij BetMGM?

BetMGM is een nieuwe bookmaker op de Nederlandse markt. Dat betekent voor jou de kans op “een gratis gokje van 50 euro aan free bets”

Incasseer je welkomstbonus hier

BetMGM is wereldwijd een van de grootste, meest betrouwbare bookmakers. Bij BetMGM kan je onder meer kan inzetten op sportwedstrijden. BetMGM is nu ook live in Nederland. Dat viert het met een mooie welkomstaanbieding voor nieuwe spelers boven de 24 jaar.

Zet €10+ in en ontvang €50 aan Free Bets

Bij andere bookmakers had je misschien al een account. Maar schrijf je in en ondervindt zelf hoe goed de odds van BetMGM zijn. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de website is een pre. Ontdek zelf wat voor een fijne site BetMGM is. Geregistreerden ontvangen daarnaast ook regelmatig extra interessante aanbiedingen of tijdelijke acties! Schrijf je daarom nu alvast in en stort meteen of later 10 euro. Wacht niet te lang, want het aanbod is mogelijk tijdelijk.

Registreer je nu!

Waarom aanmelden?

  • BetMGM staat voor:
  • Betrouwbaarheid: Nederlandse vergunning goedgekeurd door de Nederlandse Kansspelautoriteit
  • Aanbevolen: Gerenommeerde Websites als casinonieuws.nl beoordelen de spelersvriendelijkheid van betMGM met de maximale 5 sterren!
  • Goede odds
  • Gebruikersvriendelijke website
  • Tevreden klanten
  • Interessante aanbiedingen voor nieuwe en bestaande spelers 
  • Betrouwbaar en partner van Premier League of darts en Newcastle United
  • Snelle uitbetaling
  • Expert: Uitgebreid aanbod van sportweddenschappen

Ofwel alle reden om betMGM zelf eens uit te proberen.

Stort €10 of meer en zet minimaal €10 in op een pre-match/live weddenschap naar keuze.

Na het afwikkelen van deze weddenschap ontvang je 5 Free Bets van €10 per stuk. Meld je nu aan in slechts een paar korte stappen die nauwelijks tijd kosten. Profiteer van de exclusieve welkomstbonus. It’s Showtime!

Claim je bonus vandaag

Maar realiseer je: Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+