UPDATE: PSV rond met Dortmund over Hazard: huur en salarisovername

Update: Thorgan Hazard naar PSV is een 'done deal'. De Belg maakt het seizoen op huurbasis af in Eindhoven, waar PSV het salaris van de aanvaller overneemt. Of PSV ook een optie tot koop heeft bedwongen, is niet duidelijk. 

30 januari: PSV is dichtbij een grote slag op de transfermarkt. De kans is groot dat Ruud van Nistelrooij in het restant van het seizoen kan gaan beschikken over Thorgan Hazard, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Belg moet op huurbasis over gaan komen van Dortmund. In de huurdeal zal waarschijnlijk een optie tot koop bedongen zijn. 

Nadat eerder op de maandag bekend werd dat de handtekening van Patrick van Aanholt binnenkort op Eindhovens papier gezet zal gaan worden, verwacht de club ook de signatuur van Hazard spoedig binnen te hebben. Op deadline-day zou dan alleen de medische keuring daar nog aan voorafgaan 

Na het vertrek van Cody Gakpo begon PSV aan een dringende zoektocht naar een opvolger. Toen ook Noni Madueke naar de Engelse top verkastte, werd de urgentie van de zaak alleen maar groter. Op de valreep lijkt de club er nu dus toch in geslaagd om in ieder geval één buitenspeler van naam aan te trekken.