Wesley Sneijder bevestigt scheiding met Yolanthe en haalt uit naar 'haters' en Turkse media

De geruchten gingen al even rond, maar Wesley Sneijder bevestigt maandag op Instagram dat het huwelijk met Yolanthe Cabau voorbij is. De scheiding is ondanks dat nog niet helemaal afgerond. De 35-jarige voetballer werd onlangs gearresteerd in Utrecht wegens openbaar dronkenschap en vernieling van een auto. De middenvelder maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om af te rekenen met 'haters' en 'idioten' op social media en de 'leugens' uit de Turkse media.

"Ik ga niet langer aardig doen tegen de vreselijke mensen die kwaad spreken over mij en Yolanthe", opent een boze Sneijder in zijn post. “Ik heb veel fouten gemaakt tijdens ons huwelijk, al gaat dat niemand ook maar iets aan. Ik heb nog steeds heel veel respect voor Yolanthe, die nog steeds goed voor mij en onze zoon zorgt, zelfs nu we niet meer samen zijn. Daarnaast heeft ze niets van mij nodig, want ze kan heel goed haar eigen boontjes doppen."

Uithaal naar Turkse media
Ook de Turkse media krijgt er van langs. "Ze suggereren dat Yolanthe negentien miljoen euro wilde hebben bij de scheiding, terwijl ik niet verder wilde gaan dan vijftien miljoen euro. Haha, het wordt echt steeds gekker met jullie!", foetert de oud-speler van Galatasaray. "Mensen zonder hersenen zullen altijd geloven wat ze lezen. Yolanthe heeft niets aan mij gevraagd en vice versa. Wij hebben elkaars geld niet nodig. Het is allemaal gebaseerd op leugens."

"Ik laat mijn leven niet verzieken door die mensen!"
"Het is schandalig dat na alle onzin die over mij is geschreven nu Yolanthe aan de beurt lijkt te zijn. Ik weet ook wel dat we niet op elk gerucht hoeven te reageren. Ik heb enorm veel respect voor de moeder van mijn kind, die zo rustig blijft onder alle onzinverhalen. Zo zit ik echter niet in elkaar. Ik laat mijn leven niet elke keer verzieken door die mensen!", sluit Sneijder zijn bericht af.