Contractnieuws uit Rotterdam: Geertruida verbindt zich langer aan Feyenoord

Lutsharel Geertruida gaat zijn contract bij Feyenoord met één jaar verlengen, zo maakte de club zaterdagmiddag via de officiële kanalen bekend. Daardoor ligt de 22-jarige verdediger annex middenvelder tot de zomer van 2025 vast in De Kuip.

Tijdens de laatste training van Feyenoord voor De Klassieker tegen Ajax liep Geertruida met een speciaal shirt het veld op, met daarop de tekst '2025'. "Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is", laat het kind van de club weten via de officiële clubkanalen. "Bijtekenen is niet alleen goed voor mij maar ook voor Feyenoord".

"Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken", voegt Geertruida eraan toe. "Vorig seizoen was al bijzonder met de finale van de Conference League en dit jaar gaat het nog beter - ook met mij als voetballer".

"Ik ben ervan overtuigd dat er voor de club en voor mij nog mooie dingen in het verschiet liggen. Het feit dat ik nu bij de selectie zit van het Nederlands elftal is voor mij een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het maakt me ongelofelijk trots dat ik als jongen van Rotterdam-Zuid geselecteerd ben voor het grote Oranje", aldus Geertruida, die net als ploeggenoot Mats Wieffer tot de definitieve selectie van het Nederlands elftal hoort.