Feyenoord-target Van den Belt: "Interesse van club waar ik heel graag naartoe wil"

Thomas van den Belt heeft de interesse gewekt van een club waar hij 'heel graag naartoe wil'. Of dat Feyenoord is, laat de middenvelder van PEC Zwolle in het midden.

Het doorgaans betrouwbare 1908 bracht zaterdagmiddag het nieuws naar buiten dat de Rotterdammers druk bezig zijn met de komst van Van den Belt. "Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct".

"Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten", voegt de geboren Zwollenaar eraan toe. "We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC. Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen".

De bal ligt in ieder geval bij PEC Zwolle, benadrukt Van den Belt. "Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten".