De Telegraaf deelt nieuwe update: situatie is 'volledig geëscaleerd'

Het gaat helemaal mis tussen Ajax en aanvoerder Dušan Tadić. De Serviër ging samen met zijn zaakwaarnemer het gesprek aan met de club en is onderweg naar de uitgang in Amsterdam. De Telegraaf weet meer en spreekt van 'volledige escalatie'.

Tadić verscheen deze week niet op de geplande trainingen, maar donderdag wél aanwezig op De Toekomst. Inmiddels lijkt er een akkoord te zijn met betrekking tot contractontbinding tussen de twee partijen. De 'MVP' van vorig seizoen is verre van blij met de huidige kwaliteit van de Ajax-selectie en daardoor valt te concluderen dat deze naderende breuk volledig op zijn conto te schrijven is.

'Ajax komt daardoor in een lastige spagaat', stelt de ochtendkrant. De relatie is inmiddels gedaald tot het vriespunt en er wordt ook gemeld dat de situatie 'volledig geëscaleerd' zou zijn. Het uitblijven van binnenkomende transfers en kwaliteitsinjecties vreet aan de Serviër, maar ook het feit dat Mislintat hem niet één keer gebeld heeft tijdens de vakantie is een probleem.

Het feit dat Ajax interesse zou hebben in Sepp van de Bergh en/of Jeremiah St. Juste was volgens De Telegraaf 'de druppel die de emmer deed overlopen'. Met zijn naderende vertrek besparen de Amsterdammers een salaris van 6,5 miljoen euro...

Feyenoord-doelman vertrekt