ZIEN! Coach QPR wil Wesley Hoedt hand schudden na winst... maar dat loopt fout af: "Crybaby"

In de Engelse Championship verloor Watford afgelopen weekend van QPR. 'The Hornets' staan nu elfde in het klassement. De frustratie na de verloren partij tegen de nummer negentien was dan ook groot bij een aantal spelers. Onder meer ex-AZ-verdediger Wesley Hoedt kon zijn frustratie niet goed verstoppen na het 1-0 verlies. De Nederlander weigerde na het laatste fluitsignaal de hand van QPR-coach Gareth Ainsworth.

Wesley Hoedt vs QPR

De thuisploeg (QPR) ging de partij in met vijf opeenvolgende nederlagen. De mensen rondom Watford hadden dan ook een simpele driepunter verwacht. Na een kwartier voetballen werd het enige doelpunt in de wedstrijd gescoord. Na 96 minuten voetbal floot de scheidsrechter af en gingen de kopjes naar beneden bij de Watford-spelers. Sterker nog, Wesley Hoedt had geen zin om de coach van QPR een hand te schudden. De manager van de winnende ploeg had dan ook een gepaste reactie in huis op het gedrag van de Nederlander.

Afgelopen week werd ook duidelijk dat de relatie van Hoedt met Emma Heesters niet meer is. Op de Instagram pagina van de zangeres plaatste zij een bericht waarin zij zei dat 'haar hart enorm gebroken is, maar dat ze geen spijt heeft van de mooie tijd en momenten die ze samen gedeeld hebben.' Er gaan geruchten dat de voetballer zou zijn vreemdgegaan en dat de twee hierdoor niet meer samen zijn.

Bekijk hieronder het fragment waarbij Wesley Hoedt de hand weigerde van Gareth Ainsworth (trainer QPR).

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers