Kijk en lees: zo maakt Sven Mislintat zich populair bij Ajax

In zijn eerste maanden als technisch directeur maakt Sven Mislintat indruk bij Ajax. Ook het afgelopen weekend maakte hij zich populair bij de Ajax-achterban. Hoe hij dat deed? Dat lees en zie je hier...

In april kreeg Mislintat van de fans al het verzoek in te grijpen bij de Ajax-selectie. Inmiddels laat Mislintat steeds meer zien bij Ajax en wat de fans zien bevalt hen. 

Mislintat hoogtepunt van Ajax-seizoen

Zo wordt het aantrekken van Sven Mislintat door fans nu al één van de hoogtepunten van het afgelopen seizoen van Ajax genoemd.

Ook het feit dat hij zich tijdens de laatste training van het seizoen op De Toekomst liet zien wordt gewaardeerd.

Fans blij met succesvolle transfer en geheimhouding

Ook het transfervrij binnen halen van Branco van den Boomen zorgt voor een goed gevoel bij de achterban. Het feit dat deze transfer niet uitlekte in de media leverde bonuspunten op. 

Volgens de fans gaat Telegraaf-journalist Mike Verweij een moeilijke tijd tegemoet met de td van Ajax.

Zomer van de waarheid voor Sven Mislintat

Ondanks alle lof-uitingen kan de nieuwe technische man van Ajax zeker nog niet op zijn lauweren rusten. Zo wacht hem een zomer van de waarheid. Uiteraard zal er genoeg te doen zijn op transfer-gebied. Daar zal hij na de periode Overmars zijn best moeten doen om zowel bij de uitgaande als inkomende transfers indruk te maken.

Ook heeft hij zijn handen vol aan de jeugd, waar hij eerder kritisch op was.

De grootste uitdaging is echter de benoeming van een trainer voor Ajax. Officieel weet Heitinga nog van niets en is er geen concrete kandidaat, maar ook hier hebben de fans het gevoel dat er meer speelt en dat Mislintat buiten de media om werkt.

En dat brengt ons terug bij de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Ajax moet daarin nog vol aan de bak en hopen op een misser van PSV. Hoe groot schat jij de kans dat Ajax tweede wordt?