Dit staat er nog op het spel in speelronde 34 van de Eredivisie...

Zondagmiddag 28 mei is het tijd voor de allerlaatste speelronde in de Eredivisie en er zijn nog een aantal hele spannende duels! FC Emmen weet al dat het in de play-offs moet strijden om lijfsbehoud, maar de verdeling van Europese tickets kan nog gigantisch gaan veranderen in speelronde 34!

AZ - PSV

De ploeg van interim-trainer Fred Rutten gaat in de laatste uitwedstrijd van dit seizoen op bezoek bij AZ. De Eindhovenaren hebben een onrustige week achter de rug, want Ruud van Nistelrooij besloot woensdagmiddag om per direct uit zijn functie te treden door 'één of meerdere onbetrouwbare personen'. De ploeg van Pascal Jansen kan bij winst zelfs nog stijgen naar de derde plek, maar Ajax moet dan wél verliezen op bezoek bij FC Twente. PSV heeft aan één punt genoeg om de tweede plek veilig te stellen en zich te plaatsen voor de voorrondes van de UEFA Champions League. 

PSV verliest niet in Alkmaar (1.48)

FC Twente - Ajax

FC Twente kent een geweldig jaar en kan dat in eigen huis gaan bezegelen door te winnen van Ajax. De Amsterdammers wonnen al eens in De Grolsch Veste dit seizoen, want in de kwartfinale van de beker wist de ploeg van trainer John Heitinga met 0-1 te winnen van de Tukkers. De Amsterdammers maken nog kans op plek twee, maar dan zal PSV moeten verliezen. Als Ajax zondag verliest en AZ wint, moeten de Amsterdammers play-offs gaan spelen voor een UEFA Conference League-ticket. Het kan nog alle kanten op en de druk zal steeds bij een andere club in de voeten geschoven worden, spannend!

Ajax wint van FC Twente (1.73)

sc Heerenveen - Go Ahead Eagles

sc Heerenveen pakte in de speelronde hiervoor een heel knap punt op bezoek bij PSV en kan in eigen huis definitief de achtste plaats behouden en daardoor deelnemen aan de play-offs veiligstellen. De tegenstander van zondag, Go Ahead Eagles, maakt echter ook nog kans op Europees voetbal! De Friezen zijn bij winst zeker, bij een gelijkspel moeten de Friezen hopen op een minimale overwinning van RKC Waalwijk en bij een nederlaag gaat de ploeg uit Deventer nog over het elftal van Kees van Wonderen heen. De Brabantse ploeg gaat op bezoek bij degradant SC Cambuur en moet winnen om sc Heerenveen te kunnen passeren.

Heerenveen wint van Go Ahead Eagles (2.06)

Ontvang wekelijks een bonus bij JACKS.NL

JACKS.NL is in 2023 in een gulle bui. De bookmaker komt namelijk met een wekelijks te claimen bonus voor alle spelers van 24 jaar of ouder. Hierbij krijgt de gebruiker die deze bonus claimt maar liefst 4 profit boosts van 10% voor het Nederlandse voetbal. Hiermee maak je als speler bij Jack's kans op tot €500 extra winst. De bonus is van vrijdag 00.01 tot en met maandag 23.59 te claimen bij een storting van €20 of meer! Check op de website de bonusvoorwaarden.

Feyenoord-doelman vertrekt