Feyenoord op rapport: Aanval belangrijk, twee verdedigers blinken uit

Feyenoord heeft weinig moeite gehad met Heracles Almelo. Na een halfuur spelen stond er 1-0 op het scorebord en de Rotterdammers gingen met een 2-0 voorsprong de rust in. Igor Paixao tekende voor de 3-0 en bepaalde daarmee de eindstand. 

Feyenoord 3-0 Heracles Almelo cijfers

Feyenoord cijfers na winstpartij op Heracles Almelo

Samenvatting Feyenoord - Heracles Almelo

Luka Ivanusec keerde terug in de basiself van Feyenoord. De spelers van de club uit Rotterdam kwamen met een bijzonder shirt het veld opgelopen. Yankuba Minteh was trefzeker met het eerste doelpunt van de wedstrijd. Santiago Gimenez schoot vervolgens zijn 21e treffer in de Eredivisie dit seizoen binnen. Igor Paixao tekende voor de 3-0.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl