"Feyenoord is Wieffer deze zomer kwijt"

Mats Wieffer vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord, zo voorspelt Martijn Krabbendam. De clubwatcher van Voetbal International stipt daarbij de recente interesse van Atlético Madrid aan.

In de Dick Voormekaar Podcast bespreekt Krabbendam samen met Michel van Egmond de ontwikkeling van Wieffer, die vorig seizoen onder trainer Arne Slot zijn doorbraak bij Feyenoord beleefde. "Ik vind hem zeker de laatste maanden écht heel goed. Elke wedstrijd is hij heel goed, het gaat steeds makkelijker", steekt Krabbendam van wal.

De VI-verslaggever verwacht dat de 24-jarige middenvelder na dit seizoen vertrekt uit De Kuip. "Die is van de zomer weg. Atlético zal nog wel een keertje terugkomen. Hij was natuurlijk al bijna weg", aldus Krabbendam, die daarmee doelt op de interesse van de Madrilenen gedurende de meest recente winterse transferwindow.

Wieffer liet vorige week na afloop van het gewonnen bekerduel met AZ (2-0) weten dat Atlético Madrid zich vorige maand heeft gemeld bij Feyenoord voor de diensten van de middenvelder. "Uiteindelijk is het aan de clubs geweest en die zijn er niet uitgekomen. Ik ben dan niet iemand die moeilijk gaat doen. Ik had wel willen praten, maar als ze er niet uitkomen, heeft dat ook niet zo veel zin”, aldus Wieffer voor de camera van ESPN.