Zien: Deze woning verhuurt Nathan Ake in Voorburg

Nathan Ake voetbalt en woont zelf al jaren in Engeland, maar heeft ook een woning in Nederland in bezit. De woning, gelegen in Voorburg, wist hij onlangs voor een leuk bedrag te verhuren. 

Nathan Ake verhuurt in Voorburg 

Nathan Ake werd geboren in Den Haag en koestert nog altijd warme herinneringen aan de stad, zo kocht hij eerder een woning in Voorburg, wat weer tegen Den Haag aan ligt. Deze eengezinswoning zette hij dit jaar voor 2750 euro per maand te huur. Voor een geïnteresseerde hoefde Ake niet lang te wachten, zo werd deze na amper drie weken al gevonden.

Woning Nathan Ake Voorburg

Indeling van de woning

De gelukkige huurder krijgt een mooie woning met een woonoppervlakte van 152 vierkante meter. Met zes kamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, is er ruimte voor een groot gezin. De kamers zijn verdeeld over drie woonlagen. Met een open keuken welke diverse inbouwapparatuur bevat, kan er ook smakelijk gekookt worden. Tenslotte krijgt de verhuurder er nog een tuin bij en is er ook ruimte voor een auto, deze kan worden geparkeerd in de parkeergarage.

Nathan Ake volgt hiermee het voorbeeld van andere spelers die hun Nederlandse vastgoed na een periode in de Eredivisie verhuren. Zo verhuurt Hakim Ziyech zijn appartement in Amsterdam voor een gigantische prijs. Wie wordt de volgende voetballer die na vertrek naar het buitenland bijverdient door zijn huis in Nederland te verhuren?

Bron: BekendeBuren.nl.