Binnenkijken: Hakim Ziyech gaat weer in zijn miljoenenvilla in Vinkenveen wonen

Een terugkeer van Hakim Ziyech naar Ajax? Het zou zomaar kunnen. De Marokkaanse spelmaker gaat namelijk weer in zijn miljoenenvilla in Vinkenveen wonen.

"Ziyech wil graag terugkeren bij Ajax", schreef CBS Sports-journalist Ben Jaobs dinsdagmiddag. "Dit verlangen had hij ook al in januari, maar toen had Ajax andere prioriteiten en was Ziyechs hoge salaris een struikelblok. Nu is hij echter bereid om financieel concessies te doen om een goede stap binnen Europa te maken".

De website Voetballers Huizen, een nieuw initiatief van Bekende Buren, heeft onthuld dat Ziyech weer in zijn prachtige miljoenenvilla in Vinkeveen trekt. De oud-Ajacied kocht het optrekje ooit voor een bedrag van 3.875.000 euro. Met een oorspronkelijke vraagprijs van 4,4 miljoen euro deed hij goede zaken.

Aan luxe geen gebrek. De villa heeft een totale woonoppervlakte van 565 vierkante meter en beschikt over tien slaapkamers, waaronder vijf slaap- en twee badkamers, die verdeeld zijn over twee woonlagen. Naast een zeer luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur is er ook een bijgebouw aanwezig. Daarin bevinden zich een verwarmde garage, hobbyruimte en botenhuis.

Ook heeft Ziyech de beschikking tot een eigen aanlegsteiger, een verwarmd zwembad met douche (inclusief kleed- en badruimte), diverse zonneterrassen, een overkapte buitenkamer met eet- en loungegedeelte én een open haard. Ben jij benieuwd hoe de miljoenenvilla eruitziet? Ga dan naar voetballershuizen.nl.